De senaste åren har bönor klivit in på allvar på de svenska mattallrikarna. Nu har även en klassisk fodergröda intagit scenen. I dagarna tröskades nämligen färska åkerbönor som ska utvecklas till livsmedel, skriver Jordbruksaktuellt.
Du kanske också gillar
Max visar hur honung ska slungas
Nu slungas det för fullt hos biodlare. Max Lubkowitz nio år, berättar hur det går till. Mjölby biodlarförening har värvat nya medlemmar i sommar. En av dem är Max. Idag är han i föreningens hus Klastorp i centrala...
82 visningar
Mjödet gör comeback i Värmland
Säg mjöd och de flesta tänker på skrålande och skålande vikingar. Men den honungsjästa drycken hör inte bara forntiden till. Nu gör den comeback, och lokalproducerad mjöd saluförs på Systembolaget i Värmland. Tidigare...
70 visningar
Normalår för biodlaren i Hammarstrand – räknar med 800 kilo honung
Trots de senaste veckornas ombytliga väder verkar bina i Hammarstrand ha legat i som vanligt, skriver Jämtlands Tidning.
Bli biodlare Läs boken Bin till nytta och nöje
92 visningar
- Biodling
- Bli biodlare
- Biodlingskalender
- Filmer om biodling
- Bisamhälle
- Praktisk biodling
- Biredskap
- Bikupa
- Kuptillbehör
- Honungshantering
- Vaxhantering
- Bihälsa
- Hitta lokala biodlare
- Biodlingsreportage
- Nyheter
- Länkar
- Ordlista för biodling
- Bok om biodling
- Blommor & bin
- Säljmaterial
- Allt om honung
Det senaste
Följ oss
Sveriges populäraste sajt om biodling. Här finns allt du behöver veta för att bli en bättre biodlare.