Kungsleden är fadder åt två stycken bikupor upp vid terrassen på innergården till Kista One, för att ge ett bidrag till ett mer långsiktigt hållbart samhälle. Bikuporna ger dessutom varje år lokalt producerad honung. Läs mer hos Kungsleden.

Kungsleden är fadder åt två stycken bikupor upp vid terrassen på innergården till Kista One, för att ge ett bidrag till ett mer långsiktigt hållbart samhälle. Bikuporna ger dessutom varje år lokalt producerad honung. Läs mer hos Kungsleden.
En stor bisvärm väntade på byggarbetarna vid Neglinge station på Saltsjöbanan under torsdagsmorgonen. Cirka 30.000 bin hade rymt från sin ägare som hade biodling 20 meter bort från platsen och istället bosatt sig på en...
Mjöd är en av världens äldsta alkoholhaltiga drycker och görs genom fermentering av honung. I Londons stadsdel Peckham hittar man Londons enda mjödtillverkare, Gosnells of London. Gosnells har lyckats återskapa...
I november kommer Svenska Blå Stjärnan och Jordbruksverket erbjuda en kurs för de som är medlemmar i Svenska Blå Stjärnan och är godkända biodlare eller utbildade bitillsynsmän. Läs mer hos Svenska Blå Stjärnan. Bli...
Sveriges populäraste sajt om biodling. Här finns allt du behöver veta för att bli en bättre biodlare.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Cookie Policy (EU). Kontakta oss.
Sveriges bästa sajt om biodling. Här finns all nödvändig information och inspiration för att du ska kunna utvecklas som biodlare. Följ eller kontakta oss för synpunkter eller önskemål.