Den smittsamma sjukdomen amerikansk yngelröta härjar åter igen bland landets biodlare. Tierps två bitillsynsmänn har i uppdrag av jordbruksverket att förhindra och kontrollera spridningen.

Den smittsamma sjukdomen amerikansk yngelröta härjar åter igen bland landets biodlare. Tierps två bitillsynsmänn har i uppdrag av jordbruksverket att förhindra och kontrollera spridningen.
Mjödhamnen, Sveriges största tillverkare av mjöd, kan fortsätta använda cirkeldiagram för att beskriva smaken på sina produkter. Efter en mindre ändring i cirklarna anser inte längre Systembolaget att bilderna liknar...
Ängö kvartersbryggeri lanserar Kvad. En stark ale bryggd med honung från Nydala Bigård på Öland och jäst med belgisk Abbey-jäst. Kvad är en sångstil härstammande från de vikingar som en gång bosatte Färöarna. Ängöl Kvad...
Dennis vanEngelsdorp var en av de sakkunniga vid FN-konferensen European Bee Week i Bryssel i somras där han föredrog om olika åtgärder bl.a. biodiversitet. Dennis berättar om de oroande konsekvenserna av bidöden...
Sverges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer