Blomstertid i Naturum. Nässlor, käringtand och biodling. Men också teveronika och svärdslilja. Naturum vid Hornborgasjön uppmärksammar den blomstertid som är kommen.

Blomstertid i Naturum. Nässlor, käringtand och biodling. Men också teveronika och svärdslilja. Naturum vid Hornborgasjön uppmärksammar den blomstertid som är kommen.
HSB Living Lab genomför ett forskningsprojekt på Johanneberg i Göteborg, där data från en bikupa samlas in digitalt. Att biodlarna kan ha koll på temperatur, luftfuktighet och vikt gör det enklare att bygga starka...
I sommar är det dags för Jens Petersson och Malena Bendelins bin att flytta till in i Gotlands kanske mest unika bihus/bipaviljong, Bipalatset. Lyssna hos Sveriges Radio.
Bli biodlare Läs boken Bin till nytta och nöje
Det är stor brist på bin i i hela Europa. Det visar ytterligare en studie som tittat på ökningen av åkermark och trädgårdsodlingar jämfört med mängden bin – och där är glappet stort. Forskarna ser en risk när det...
Sverges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer