Häromveckan användes hans bovetehonung av den välkände bagaren Sébastien Boudet när han bakade fransk nougat i TV4. Honung som biodlare Tore Forsman först inte vågade sälja för att han tyckte att den inte luktade som honung ska göra.
Du kanske också gillar
Fortsatt surr kring Stockholmshem
Stockholmshem satsar på biologisk mångfald. Nästa år kommer en coach att stötta stadsodling och dessutom fortsätter satsningen på bikupor i bostadsområden. Läs mer hos Hem&Hyra. Bli biodlare Läs boken Bin till nytta...
Honung i fokus när mjödduo samarbetar
När två av världens mest hyllade mjödtillverkare träffas så gör de en – öl. Fast det var förstås honung inblandat i samarbetet mellan Sahtipaja och Superstition. Läs mer hos Beernews. Bli biodlare Läs boken Bin till...
Lastmetod ska anpassas till Sverige
Svensk yrkesbiodling har några flaskhalsar som försvårar utvecklingen för den enskilde biodlaren. En av dessa flaskhalsar är att utveckla företaget från ett deltidsföretag till yrkesbiodling på heltid. Ett av dessa...
- Biodling
- Bli biodlare
- Biodlingskalender
- Filmer om biodling
- Bisamhälle
- Praktisk biodling
- Biredskap
- Bikupa
- Kuptillbehör
- Honungshantering
- Vaxhantering
- Bihälsa
- Hitta lokala biodlare
- Biodlingsreportage
- Nyheter
- Länkar
- Ordlista för biodling
- Bok om biodling
- Blommor & bin
- Säljmaterial
- Allt om honung
Det senaste
ALLT OM BIODLING
Sveriges bästa sajt om biodling. Här finns all nödvändig information och inspiration för att du ska kunna utvecklas som biodlare. Följ eller kontakta oss för synpunkter eller önskemål.