ALLT OM BIODLING
Arbetarbladet

Surrigt på Söder

På taket till Söders Källa har de nya invånarna anlänt. Cirka 40 000 faktiskt. Det är bin vi talar om. Det blir närodlad honung och köksråvaror till Söders Källas restaurang. – Vi måste lära oss att utnyttja de odlingsbara kvadratmetrar vi har i en stad, säger Anette Svedinger som är ägare till Söders Källa.

Läs artikeln hos Arbetarbladet.

Honungsetiketter / Honungsetikett Honungsetikett / honungsetiketter Svensk Honung Etikett Honungsbroschyr - Honung broschyr

ALLT OM BIODLING

Sverges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.

ALLT OM BIODLING

Sveriges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.

ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.   Läs mer

error: