Sommaren 2015 kommer inte bara gå till historien för sitt dåliga väder, utan även för sin mycket låga tillgång på honung. – Jag kommer få ut cirka 40 procent av en normal skörd, säger Jan Gustavsson.

Sommaren 2015 kommer inte bara gå till historien för sitt dåliga väder, utan även för sin mycket låga tillgång på honung. – Jag kommer få ut cirka 40 procent av en normal skörd, säger Jan Gustavsson.
Lördag 29 augusti samlas mat-, hälso- och miljöintresserade storstadsbor, kockar, forskare och producenter på Matologi – ett event om mat, hälsa och hållbarhet i Norra Latins trädgård mitt i Stockholms city. På Matologi...
Göran är en av eldsjälarna bakom Wermdö Skeppslags Biodlareförening, en ideell förening med syfte att sprida kännedom om biodling. Hans biodlingsresa började för 15 år sedan, på Malta, efter ett beslut om en tidig...
Honungen är bara en biprodukt av allt i produktion på Rosendals Biprodukter. I torsdags kväll tilldelades företaget Centerkretsens miljöpris. Läs mer hos Smålänningen.
Bli biodlare Läs boken Bin till nytta och nöje
Sveriges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Läs mer