Ökat antal biodlare väntar med spänning på hur årets honungskörd ska bli. Erik Heedman sekreterare i Luleå biodlarförening är en av dem. Se videoklippet hos Norrbottens-kuriren.

Ökat antal biodlare väntar med spänning på hur årets honungskörd ska bli. Erik Heedman sekreterare i Luleå biodlarförening är en av dem. Se videoklippet hos Norrbottens-kuriren.
Två av sju honungsvarumärken som Göteborgs-Posten undersökt visade sig innehålla annat än honung. Det har fått branschorganisationen Biodlingsföretagarna att gå i taket och kräva att Livsmedelsverket stoppar den...
Det surras ovanligt mycket på Gothia Towers just nu. Framförallt på taket till mittentornet, ovanpå Upper House, där två bikupor installerades igår kväll. Som en del i en grönskande köksträdgård. – Mer närodlat än...
Den första januari 2019 träder nya regler i kraft för kontroll av sjukdomar som hotar bin. Syftet är att modernisera smittskyddsarbetet eftersom förutsättningarna för biodlare har förändrats mycket de senaste åren...
Sverges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer