– Jag var på väg att trappa ner, men det var inte så här jag hade tänkt sluta. Det säger Per-Inge Pehrsson dagen efter branden i Rone, då 1,5 ton honung förstördes i lågorna. Läs mer hos HelaGotland.se.

– Jag var på väg att trappa ner, men det var inte så här jag hade tänkt sluta. Det säger Per-Inge Pehrsson dagen efter branden i Rone, då 1,5 ton honung förstördes i lågorna. Läs mer hos HelaGotland.se.
Flitiga sommarjobbare i Ronnie Bergs 200 samhällen. Läs mer hos Ockelbo Kommun.
Bli biodlare Läs boken Bin till nytta och nöje
-Många vill bli biodlare. Så många att vi fått starta upp ännu fler kurstillfällen än vi hade planerat, runt om i våra distrikt och föreningar, berättar Lennart Johansson, utbildningsansvarig för Biodlarna. Läs mer hos...
Enligt ett nytt EU-direktiv ska de humlor och bin som används inom livsmedelsproduktionen föras in i ett landsomfattande register. Orsaken är att man vill förbättra beredskapen att bekämpa smittosamma sjukdomar. Läs...
Sverges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer