Nu är det högsäsong för kullabygdens biodlare. Men den kyliga våren försenade bi-säsongen och torkan i juli har också gjort det svårt för bina att samla nektar. Läs mer hos Lokaltidningen.

Nu är det högsäsong för kullabygdens biodlare. Men den kyliga våren försenade bi-säsongen och torkan i juli har också gjort det svårt för bina att samla nektar. Läs mer hos Lokaltidningen.
På helgens biodlarkonferens i Sunne kretsar många av samtalen om honungen och den eskalerande importen i Europa av fuskhonung. -Fuskhonungen väller in över Europas gränser. Gränskontrollerna är idag obefintliga, säger...
Funderar du på att bli biodlare? Missa då inte höstens kurser i biodling. Hos lokala biodlareföreningar i ditt distrikt (inom SBR, Sveriges Biodlares Riksförbund) finns kurser för dig som vill bli biodlare. Ibland kan...
Med vindruvor och honung fångar Hyresgästföreningen besökarnas intresse på årets Stadsodlarfestival. Med sig har de ett litet portabelt akvarium med livs levande bin.
Läs mer hos Hem&Hyra.
Sverges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer