Biodlingskursen i Kungsängen börjar lida mot sitt slut. På fredag natt får de flesta av kursdeltagarna hem sina egna bisamhällen. – Nu blir det på riktigt, säger Marie Österman. Läs mer hos StockholmDirekt.

Biodlingskursen i Kungsängen börjar lida mot sitt slut. På fredag natt får de flesta av kursdeltagarna hem sina egna bisamhällen. – Nu blir det på riktigt, säger Marie Österman. Läs mer hos StockholmDirekt.
Jordbruksverket har flertalet gånger lyft frågan om högre ersättning för bisamhällen som biodlare tvingas förstöra till Regeringskansliet. Nu lyfts frågan åter igen. Om en biodlares bisamhällen drabbas av en bi-sjukdom...
Utmärkelsen Årets landsbygdsinsats 2016 gick till Folkare biodlareförening, skriver Avesta Tidning.
Bli biodlare Läs boken Bin till nytta och nöje
Sedan det danska lantbruket effektiviserades på 1950-talet har de danska bina minskat år för år. Vissa arter är helt borta.
Läs mer hos nytt från Öresund.
Bli biodlare Läs boken Bin till nytta och nöje
Sverges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer