I 17 år har Boo Buder varit biodlare – trots att han är överkänslig för bistick. Trots det kämpar han mot en annan utmaning: Att 75 procent av hans bin försvinner spårlöst varje vintersäsong.

I 17 år har Boo Buder varit biodlare – trots att han är överkänslig för bistick. Trots det kämpar han mot en annan utmaning: Att 75 procent av hans bin försvinner spårlöst varje vintersäsong.
Ett piggt bisurr hörs intill KTH:s växthus vid Berga naturbruksgymnasium. Bina tillhör Sotholms härads biodlarförenings föreningsbigård, där man visar hur honung blir till.
Läs mer hos Nynäshamnsposten.
BioSolar Roofs – gröna tak i kombination med solceller – sammanför fördelarna med gröna tak och solenergi vilket skapar flera synergieffekter. Solpanelerna ger upphov till en varierad miljö som gynnar biologisk...
Biodlarna´s (Sveriges Biodlares Riksförbund, SBR) Riksförbundsmöte 2017 hålls på Hotell Statt, Frykholmsgatan 13, Hässleholm, 22-23 april. Läs mer hos Biodlarna.
Sverges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer