Ett gott biår är på gång, men för att biodlingen ska bli hållbar framöver krävs en rad åtgärder, skriver Thomas Dahl, Biodlingsföretagarna.

Ett gott biår är på gång, men för att biodlingen ska bli hållbar framöver krävs en rad åtgärder, skriver Thomas Dahl, Biodlingsföretagarna.
Att odla bin är minsann inte bara en bisyssla. Anders Jacobsson bedriver privat biodlarskola för att lära upp fler i vad han tror är ett lönande yrke för landsbygdsbor och en vinst för miljön i stort. Läs mer hos...
Välkommen på Invintringsmöte tisdagen den 8 augusti 2017 kl 18.00, hos Freddy Duwe på Hussebo, Lillmalmsvägen 19 i Vårsta. Kvällens gäst: Erik Österlund – Driftmetoder och Varroabekämpning. Läs mer på freddyduwe...
Livsmedelsverket föreslår nya regler för direktförsäljning av vissa livsmedel där bland annat begrepp som ”små mängder” och ”lokal” detaljhandel definieras tydligare. Förslaget skickas nu till EU-kommissionen för...
Sverges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer