Honung är ingen bisak för Per och Veronica Fyhrlund. Därför satsar de en miljon kronor på att utveckla sitt företag. Både staten och EU backar upp satsningen med ekonomiskt stöd på totalt 300 000 kronor.

Honung är ingen bisak för Per och Veronica Fyhrlund. Därför satsar de en miljon kronor på att utveckla sitt företag. Både staten och EU backar upp satsningen med ekonomiskt stöd på totalt 300 000 kronor.
Nästan varje tisdag och lördag står de på torget i Vetlanda. Där säljer de frukt och grönsaker, honung och egenproducerad äppelmust. Företaget Bi & Grönsaks companiet har funnits i närmare 20 år och fortsätter att...
Även om många växter torkat och honungsbina inte har kunnat ta deras nektar för att göra honung av så verkar de kunna hitta andra sätt för honungsproduktion. Lyssna hos SR.
Bli biodlare Läs boken Bin till nytta och nöje
Regeringen har beslutat att stödet för biodling är 21,50 euro för ett övervintrat och ofördelat bisamhälle. Detta stöd som bygger på antalet bisamhällen betalas för cirka 23 000 bisamhällen, stödsumman uppgår...
Sverges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer