Det jäser i Johan Pihls buss. 750 kilo honung, 150 kilo rabarber och en väldig massa fläder har hämtats i Höganästrakterna. Av det produceras lokalt mjöd.

Det jäser i Johan Pihls buss. 750 kilo honung, 150 kilo rabarber och en väldig massa fläder har hämtats i Höganästrakterna. Av det produceras lokalt mjöd.
Bina håller just nu till i sina bikupor och värmer sin drottning. De väntar på vårvärme och blomning, men om all värme och vår kommer samtidigt så kan det bli svårt att hinna med alla blommor. Lyssna hos Sveriges Radio...
Bidrottningen Maria Adrian föreläser om biodling och vad det är som är så farsinerande med bin. Hon kommer också att berätta om honung och vad det är som gör honungen så speciell. Föreläsningen äger rum på Hedersborgen...
Den internationella ljudkonstfestivalen Bzzz! inleddes under fredagen i Harplinge väderkvarn, utanför Halmstad. Ett 20-tal konstnärer från hela världen är inbjudna för att förvandla kvarnen till en surrande bikupa...
Sverges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer