Miljondrömmen kring upptäckten av nya mjölksyrabakterier var på väg att glida dem ur händerna. Nu utvecklar de en salva som ska förverkliga deras dröm. Det här är berättelsen om honungsforskarna Alejandra Vasquez och Tobias Olofsson.

Miljondrömmen kring upptäckten av nya mjölksyrabakterier var på väg att glida dem ur händerna. Nu utvecklar de en salva som ska förverkliga deras dröm. Det här är berättelsen om honungsforskarna Alejandra Vasquez och Tobias Olofsson.
Nu är det högsäsong för kullabygdens biodlare. Men den kyliga våren försenade bi-säsongen och torkan i juli har också gjort det svårt för bina att samla nektar. Läs mer hos Lokaltidningen.
Jordbruksverket har låtit ett antal gårdar testa olika metoder för att gynna nyttodjur och pollinerare på sina gårdar. Nu finns förslag som tagits fram för växthus, tunnlar och frilandsodling av grönsaker och bär...
En mardröm för varje biodlingföretag: Familjen Seusing från Biesenthal i Tyskland måste förstöra tonvis med honung på grund av för hög kontaminering av glyfosat. Företaget lägger ner verksamheten. Nu vill de ge...
Sverges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer