Det skulle ha kunnat bli en bisyssla för Charlott Ristikartano men hon ville annat. Hon sade helt enkelt upp sig som kemiingenjör på Vafab miljö i Västerås och satsade istället fullt ut på sin biodling. Läs artikeln hos Västmanlands tidning.

Det skulle ha kunnat bli en bisyssla för Charlott Ristikartano men hon ville annat. Hon sade helt enkelt upp sig som kemiingenjör på Vafab miljö i Västerås och satsade istället fullt ut på sin biodling. Läs artikeln hos Västmanlands tidning.
Glyfosat är det mest använda ogräsmedlet på våra åkrar, men också i trädgårdar över hela världen. Sex miljoner kilo spreds 2012 enbart i Tyskland på åkrarna. Glyfosat är billigt att köpa hos bl.a. trädgårdsgrossister...
Ett utbrott av amerikansk yngelröta har konstaterats i Salems kommun i södra Stockholms län.
Läs mer hos Länsstyrelsen Stockholm.
Bli biodlare Läs boken Bin till nytta och nöje
Ung, gammal. Man och kvinna. Alla är välkomna när Göinge Biodlareförening i samband med sitt 10-årsjubileum, bjuder till Öppet hus på söndag mellan klockan 10-16. Läs mer hos NorraSkåne.se. Bli biodlare Läs boken Bin...
Sverges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer