Kurs i ekologisk och biodynamisk biodling i teori och praktik. Datum för kursen är 31 maj (heldag teori) och 7, 14, 28 juni och 12 juli (13-17 praktiskt arbete i kupan) 2015.

Kurs i ekologisk och biodynamisk biodling i teori och praktik. Datum för kursen är 31 maj (heldag teori) och 7, 14, 28 juni och 12 juli (13-17 praktiskt arbete i kupan) 2015.
Lars Pettersson och Keiko Schönberg driver LP:s biodling i Torstensbyn, Säffle. Vid sidan av företaget äger de dessutom bolaget Gårdshonung Sverige AB gemensamt med danska företaget Jacobsens A/S. Nu har de tecknat ett...
Det var under sommaren 2006 som gudstjänstbesökarna i det lilla kapellet intill Gamla fängelset märkte att en lika överraskande som symbolisk dekoration började framträda bakom den stora Kristusskulpturen framme vid...
Antalet insekter har minskat dramatiskt de senaste åren, något som kan få stora konsekvenser för vår matförsörjning i framtiden. I Sverige verkar den tilltagande insektsdöden också vara ett faktum även om den inte är...
Sverges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer