Utan att biodlarna informerats ordentligt och utan en genomförd konsekvensanalys håller Jordbruksverket på att driva igenom ett lagförslag som riskerar att slå sönder svensk biodling och indirekt förstöra för övrig odling. Läs mer hos NewsVoice.

Utan att biodlarna informerats ordentligt och utan en genomförd konsekvensanalys håller Jordbruksverket på att driva igenom ett lagförslag som riskerar att slå sönder svensk biodling och indirekt förstöra för övrig odling. Läs mer hos NewsVoice.
Bin brukar anses vara de insekter som är mest effektiva på att pollinera grödor, men en ny stor studie visar att andra insekter kan vara minst lika viktiga. En mångfald av olika insekter behövs för vår matförsörjning...
Antal företag som sysslar med lokal livsmedelsförädling ökar när fler konsumenter efterfrågar närodlade och ursprungsmärkta varor. Det visar de senaste siffrorna från Lantbrukarnas Riksförbund, LRF. Den vanligaste...
Befinner du dig i Stockholm och vill dricka mjöd är Aifur Krog & Bar rätt ställe att besöka. Här är en film från en kväll på Aifur.
Sverges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer