Lantbrukare väntar spänt på om Mark- och miljödomstolen tänker ge ett förbjudet bekämpningsmedel klartecken eller ej. – Ett förbud är det enda rätta, säger biexperten Johan Wallin. Läs mer hos Ystads Allehanda.

Lantbrukare väntar spänt på om Mark- och miljödomstolen tänker ge ett förbjudet bekämpningsmedel klartecken eller ej. – Ett förbud är det enda rätta, säger biexperten Johan Wallin. Läs mer hos Ystads Allehanda.
Dick Harrison berättar om hur bakverken såg ut och smakade förr i tiden. Honung var såklart det stora sötningsmedlet.
Läs artikeln hos SvD.
Från den 13 december ska flera nya regler för märkning av livsmedel börja tillämpas. För att underlätta för både företag och inspektörer har Livsmedelsverket tagit fram förslag till en vägledning, som ska hjälpa både...
Trots att flera företag har sagt att de tänker fasa ut produkterna med mikroplastpartiklar finns dessa kvar på marknaden. Den som vill skrubba huden kan alltid slänga ihop en egen peelingkräm av socker och honung. Läs...
Sverges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer