Jakobsens A/S, som har 20 års erfarenhet av detaljhandel, har under 2013 köpt aktier i Gårdshonung Sverige AB som nu ägs gemensamt av Lars Pettersson, Keiko Schönberg och Jakobsens A/S.

Jakobsens A/S, som har 20 års erfarenhet av detaljhandel, har under 2013 köpt aktier i Gårdshonung Sverige AB som nu ägs gemensamt av Lars Pettersson, Keiko Schönberg och Jakobsens A/S.
För första gången har ett forskningsprojekt undersökt hur ett växtskyddsmedel inom gruppen neonikotinoider påverkar både honungsbin och vilda bin ute i jordbrukslandskapet. Studien visar att honungsbina klarar att...
Bipopulationen ökar kraftigt i takt med att allt fler intresserar sig för biodling. Förutom den söta honungen finns det stora miljövinster. Trycket är så stort att Studieförbundet Vuxenskolan har utökat årets bikurser...
Det ser ut att bli ett riktigt bra år för landets allt fler biodlare. Och med ny mer rationell utrustning kan kanske lönsamheten också öka. ATL har besökt biodlare i Kullabygden. Se videoklippet hos ATL. Läs mer om...
Sverges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer