Upplever du att dina äppleträd aldrig får fart? Eller att din närmiljö inte är så grön? Roger och Anna Olsson hyr ut biodlingar till företag och organisationer. Läs artikeln hos Norra Halland samt gp.se.

Upplever du att dina äppleträd aldrig får fart? Eller att din närmiljö inte är så grön? Roger och Anna Olsson hyr ut biodlingar till företag och organisationer. Läs artikeln hos Norra Halland samt gp.se.
Den ovanliga arten svartpälsbi har återupptäckts i Östergötland, skriver SVT.
Bli biodlare Läs boken Bin till nytta och nöje
Nu finns en ny modern standardetikett för dig som säljer svensk honung. Etiketten passar 500 g och 700 g honungsburkar och har näringsdeklaration, plats för kontaktuppgifter, vikt, ean och datummärkning. Klicka här för...
Biodlare från Blekinge förser forskare på Lunds Universitet med bin. Forskarna vill hitta ett alternativ till penicillin – och råda bot på den multiresistenta bakterien. Läs mer hos SVT. Bli biodlare Läs boken Bin till...
Sverges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer