Honung i maten

Enköpings-Posten

I lördags var det Honungens dag i Enköping. På restaurangskolan Novisen gjorde elever mat med honung i. Utanför stod Enköpings biodlare och förklarade varför man ska äta honung och då helst svensk honung och i så fall allra helst från Enköping.

Läs mer och se videoklippet hos Enköpings-posten.

Biodling

Läs mer om biodling

Biväxter - Blåmunkar / monke (Jasione montana)
Blåmunkar eller monke (Jasione montana) förekommer i södra Sverige upp till Uppland. Läs mer
Bisvärm, svärm, svärmning - Honungsbin - bisamhälle
Byggningabalk är en huvudavdelning i 1734 års Läs mer
Kaktråd - Biredskap - Biodling
Kaktråd kallas den tråd av metall som Läs mer
Honungsetiketter - Etiketter Honung - Tryck egna etiketter - Trycka etikett
PR-Produkter för Svensk biodling, biodlare och honung.
Svensk honung

Nyhetsinlägg om biodling

ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.   Läs mer

error: