Honung i maten

Enköpings-Posten

I lördags var det Honungens dag i Enköping. På restaurangskolan Novisen gjorde elever mat med honung i. Utanför stod Enköpings biodlare och förklarade varför man ska äta honung och då helst svensk honung och i så fall allra helst från Enköping.

Läs mer och se videoklippet hos Enköpings-posten.

Biodlingsföretagarna
Biodling

Läs mer om biodling

Biväxter - Gräslök (Allium schoenoprasum)
Gräslök (Allium schoenoprasum) växer främst i kusttrakterna. Den Läs mer
Biväxter - Åkertistel (Cirsium arvense)
Åkertistel (Cirsium arvense) är vanlig i nästan hela Sverige, Läs mer
Ekologisk biodling
Ekologisk biodling är biodling som bedrivs enligt regler Läs mer
Honungsetiketter - Etiketter Honung - Tryck egna etiketter - Trycka etikett
PR-Produkter för Svensk biodling, biodlare och honung.
Svensk honung

Nyhetsinlägg om biodling