Ångermanlänningarna har fått ett nytt utflyktsmål – Honungscafét i Torrom, Nora. I dag, fredag, är det premiär för Birgitta Edholms nya projekt. Ett café som erbjuder konditorivaror med honung som bas istället för socker. Läs mer hos Allehanda.se.

Ångermanlänningarna har fått ett nytt utflyktsmål – Honungscafét i Torrom, Nora. I dag, fredag, är det premiär för Birgitta Edholms nya projekt. Ett café som erbjuder konditorivaror med honung som bas istället för socker. Läs mer hos Allehanda.se.
Getingskrämman Waspinator är för getingarna snarlik ett annat getingbo och när getingarna får syn på skrämman inom ca 6 meter vänder de och flyger iväg, rädda för att själva bli attackerade av andra getingar. Läs...
Trots att Arne Johansson har minskat sin biodling under de senaste åren, så vann han i dagarna pris från Kungliga skogs- och lantbruksakademin.
Läs mer hos SLA.
Bli biodlare Läs boken Bin till nytta och nöje
Lennart Fröjd, Alstermo visar hur han flyttar bin med kompaktlastare.
Bli biodlare Läs boken Bin till nytta och nöje
Sverges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer