Ångermanlänningarna har fått ett nytt utflyktsmål – Honungscafét i Torrom, Nora. I dag, fredag, är det premiär för Birgitta Edholms nya projekt. Ett café som erbjuder konditorivaror med honung som bas istället för socker. Läs mer hos Allehanda.se.
Du kanske också gillar
En av Sveriges yngre biodlare
15-åriga Calle Sundqvist från Sigtuna har redan hållit på med biodling i två år.
Läs mer hos Situnabygden.
Bli biodlare Läs boken Bin till nytta och nöje
Sött och gott då honung provades
I helgen deltog ett tiotal lokala biodlare i honungsprovning då utseende, smak, doft, färg och textur bedömdes. ”Prova att blunda och låt era sinnen komma till tals”, säger kursledaren Viktoria Bassani. Läs mer hos...
APISCANDIA 2024
Skandinavisk biodlarkongress med fokus på Honungsmarknadens framtid arrangeras i Stockholm den 16–18 februari 2024. Kongressen APISCANDIA samlar forskare, specialister och biodlare från Norden och runt om i världen...
- Biodling
- Bli biodlare
- Biodlingskalender
- Filmer om biodling
- Bisamhälle
- Praktisk biodling
- Biredskap
- Bikupa
- Kuptillbehör
- Honungshantering
- Vaxhantering
- Bihälsa
- Hitta lokala biodlare
- Biodlingsreportage
- Nyheter
- Länkar
- Ordlista för biodling
- Bok om biodling
- Blommor & bin
- Säljmaterial
- Allt om honung
Det senaste
ALLT OM BIODLING
Sveriges bästa sajt om biodling. Här finns all nödvändig information och inspiration för att du ska kunna utvecklas som biodlare. Följ eller kontakta oss för synpunkter eller önskemål.