Ångermanlänningarna har fått ett nytt utflyktsmål – Honungscafét i Torrom, Nora. I dag, fredag, är det premiär för Birgitta Edholms nya projekt. Ett café som erbjuder konditorivaror med honung som bas istället för socker. Läs mer hos Allehanda.se.

Ångermanlänningarna har fått ett nytt utflyktsmål – Honungscafét i Torrom, Nora. I dag, fredag, är det premiär för Birgitta Edholms nya projekt. Ett café som erbjuder konditorivaror med honung som bas istället för socker. Läs mer hos Allehanda.se.
Hos familjen Karlsson, avtäckning genom att rispa upp med gaffel och Slungning med självvändande slunga.
Nordic Ware har en kakform utformad som cellerna i en bivaxkaka med bimotiv. Perfekt när du bakar med honung. Säljs i Sverige hos Royaldesign.se.
GMO-industrin skrämmer omvärlden med att världssvält hotar om GMO inte får odlas och säljas överallt. Det finns i dagsläget inga kommersialiserade genetiskt modifierade grödor som i sig ökar avkastningen. Likaså finns...
Sverges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer