Naturprodukten honung blir allt populärare, i en tid när vi är noga med våra råvaror. Monica och Christer Ledel för honungen ”från blom till gom” vid Lustgården utanför Halmstad.

Naturprodukten honung blir allt populärare, i en tid när vi är noga med våra råvaror. Monica och Christer Ledel för honungen ”från blom till gom” vid Lustgården utanför Halmstad.
Ett massageföretag i Västerås försökte olagligen ta in honung från Thailand, skriver FoodMonitor.
Det surrar för fullt i Borås djurpark. Anledningen: 100 000 bin har fått ett nytt hem. ”Det här betyder mycket för den biologiska mångfalden i djurparken”, säger driftchefen Per-Arne Persson. Läs mer hos Borås Tidning.
Mjöd är en av världens äldsta alkoholhaltiga drycker och görs genom fermentering av honung. I Londons stadsdel Peckham hittar man Londons enda mjödtillverkare, Gosnells of London. Gosnells har lyckats återskapa...
Sverges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer