Biodlarna i Närke upplever den bästa sommaren på över 20 år. Thomas Dahl, biodlare utanför Odensbacken, är dessutom ordförande i branschorganisationen Biodlingsföretagarna.

Biodlarna i Närke upplever den bästa sommaren på över 20 år. Thomas Dahl, biodlare utanför Odensbacken, är dessutom ordförande i branschorganisationen Biodlingsföretagarna.
Jiri Holasek på Havsjö Konferens och fiske har fått både Livsmedelsverket och Nässjö miljö- och byggnadskontor på sig med anledning av sin produkt som man kallar ”hånung”. Produkten innehåller dock inte honung utan är...
Riksbyggen vill ta tillvara naturens egna ekosystemtjänster och skapa nya. Vid Riksbyggens bygge av Brf Skogsfalken på Råbyvägen i Uppsala produceras därför ekologisk och närproducerad honung vilket ökar pollineringen i...
Allt fler sörmlänningar väljer att ägna sig åt biodling, men samtidigt kan årets honungsskörd vara hotad i Sörmland på grund av det kalla vädret.
Läs mer och lyssna hos Sveriges Radio.
Sverges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer