Att insekter av olika slag har stor betydelse blir allt mer uppmärksammat. För biodlare är det knappast någon nyhet. Vid Bimuseet i Älghult delar de med sig av sina kunskaper om bin och biodling. Läs mer hos VK.

Att insekter av olika slag har stor betydelse blir allt mer uppmärksammat. För biodlare är det knappast någon nyhet. Vid Bimuseet i Älghult delar de med sig av sina kunskaper om bin och biodling. Läs mer hos VK.
Det såg dystert ut för bina i Västerbotten när våren och försommaren var som kallast. Men tillslut kom värmen, och med den kom även hoppet för länets bin. Läs och lyssna hos Sveriges Radio. Bli biodlare Läs boken Bin...
Yngelröta och kvalster har hållits borta tack vare duktiga biodlare och ett gynnsamt landskap. Det betyder att Blekinges bin nu friskförklaras. Läs och lyssna hos SR.
Bli biodlare Läs boken Bin till nytta och nöje
Den unga drottningen är parad på Hallands Väderö där förhållandena för arten Ligustica-bin är särskilt bra. Nu väntar en rekordproduktion av honung – tre gånger så mycket som i en vanlig bikupa i Halland, skriver SVT...
Sverges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer