Ekologisk matproduktion, nörderi och en hel del spänning i tillvaron. Efter surdegsbak och korvstopping kanske biodling blir nästa stora trend. – Det borde ligga i tiden, säger Olle Lundkvist i Sollentuna Biodlaförening.

Ekologisk matproduktion, nörderi och en hel del spänning i tillvaron. Efter surdegsbak och korvstopping kanske biodling blir nästa stora trend. – Det borde ligga i tiden, säger Olle Lundkvist i Sollentuna Biodlaförening.
En mild vinter och en kall sommar har gjort det svårt för bina att överleva. På Rydaholms biodlarförening har man börjat stödmata de små pollinatörerna. Läs mer och se videoklipp hos Smålänningen. Bli biodlare Läs boken...
Det är stor brist på biodlare i landet – därför startas till våren en ny utbildning i Vimmerby. Läs och lyssna hos Sveriges Radio.
Bli biodlare Läs boken Bin till nytta och nöje
En Ungersk biodlare har sänt petition till EU för att be dem stoppa försäljningen av manipulerad honung som äventyrar hälsan för Europeiska konsumenter. Han vill ha stopp för kinaimporten då den bland annat innehåller...
Sverges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer