Ekologisk matproduktion, nörderi och en hel del spänning i tillvaron. Efter surdegsbak och korvstopping kanske biodling blir nästa stora trend. – Det borde ligga i tiden, säger Olle Lundkvist i Sollentuna Biodlaförening.
Du kanske också gillar
Allt fler vill odla bin för miljöns skull
Fredrik och Linda Backlund, har i åtta år lagt ner tid och möda på sina bin, skriver NSD.
Bli biodlare Läs boken Bin till nytta och nöje
Biodlare hoppas på vädrets makter
Så här långt in på sommarhalvåret ser det bra ut för Norrbottens biodlare. Nu hoppas biodlarna på att vädret håller i sig för att bisamhällena ska klara sig. Läs/lyssna hos Sveriges Radio. Bli biodlare Läs boken Bin...
Fuskhonungen väller in utan kontroll
På helgens biodlarkonferens i Sunne kretsar många av samtalen om honungen och den eskalerande importen i Europa av fuskhonung. -Fuskhonungen väller in över Europas gränser. Gränskontrollerna är idag obefintliga, säger...
- Biodling
- Bli biodlare
- Biodlingskalender
- Filmer om biodling
- Bisamhälle
- Praktisk biodling
- Biredskap
- Bikupa
- Kuptillbehör
- Honungshantering
- Vaxhantering
- Bihälsa
- Hitta lokala biodlare
- Biodlingsreportage
- Nyheter
- Länkar
- Ordlista för biodling
- Bok om biodling
- Blommor & bin
- Säljmaterial
- Allt om honung
Det senaste
ALLT OM BIODLING
Sveriges bästa sajt om biodling. Här finns all nödvändig information och inspiration för att du ska kunna utvecklas som biodlare. Följ eller kontakta oss för synpunkter eller önskemål.