Det surrar för fullt i Borås djurpark. Anledningen: 100 000 bin har fått ett nytt hem. ”Det här betyder mycket för den biologiska mångfalden i djurparken”, säger driftchefen Per-Arne Persson. Läs mer hos Borås Tidning.

Det surrar för fullt i Borås djurpark. Anledningen: 100 000 bin har fått ett nytt hem. ”Det här betyder mycket för den biologiska mångfalden i djurparken”, säger driftchefen Per-Arne Persson. Läs mer hos Borås Tidning.
Bina håller just nu till i sina bikupor och värmer sin drottning. De väntar på vårvärme och blomning, men om all värme och vår kommer samtidigt så kan det bli svårt att hinna med alla blommor. Lyssna hos Sveriges Radio...
Bisamhällen i Malmöområdet har drabbats av en dödlig sjukdom. Amerikansk yngelröta är såpass skadlig för djuren att samhällen måste brännas ner vid konstaterad smitta. Läs mer hos SVT. Bli biodlare Läs boken Bin till...
Carl von Linnés bror Samuel Linnaeus var en framstående biodlare på sin tid och den förste att skriva en bok om biskötsel och binas förträfflighet.
Läs mer hos Smålänningen.
Bli biodlare Läs boken Bin till nytta och nöje
Sverges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer