Många har nog Kjell Andersson och hans bin att tacka för fina äppelträd och blomstrande sommarträdgårdar. Nu är det full fart i kuporna i Skälby inför sommaren, skriver Järfälla Tidning.

Många har nog Kjell Andersson och hans bin att tacka för fina äppelträd och blomstrande sommarträdgårdar. Nu är det full fart i kuporna i Skälby inför sommaren, skriver Järfälla Tidning.
Biodlarkonferensen 2018 går av stapeln i Nyköping 9-11 februari. Det går nu bra att börja boka in sig. Läs mer hos Biodlingsföretagarna.
Bli biodlare Läs boken Bin till nytta och nöje
Ekologisk matproduktion, nörderi och en hel del spänning i tillvaron. Efter surdegsbak och korvstopping kanske biodling blir nästa stora trend. – Det borde ligga i tiden, säger Olle Lundkvist i Sollentuna...
Kerstin Ekman utkom förra året med en underbar bok om sin äng, Gubbas hage, ett halvt tunnland hagmark i norra Roslagen. Texten är en blandning av handfast botanisk exkursion, artbestämd litteraturhistoria och...
Sverges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer