Det har blivit några bistick genom åren för John Johansson, 97 år. På fredagen samlades ett tiotal medlemmar i den lokala biodlarföreningen för att fira.
Läs mer hos BT (betalning/prenumeration krävs).
Det har blivit några bistick genom åren för John Johansson, 97 år. På fredagen samlades ett tiotal medlemmar i den lokala biodlarföreningen för att fira.
Läs mer hos BT (betalning/prenumeration krävs).
Säkerhets- och kemikalieverket (Tukes) har beviljat undantagstillstånd för användning av medlen Elado FS 480 och Cruise OSR för betning av oljeväxtfrön våren 2015. Medlens verksamma ämnen är neonikotinoider, vilkas...
Kalix löjrom, Bruna bönor från Öland och Falukorv är några av de få skyddade produkterna från Sverige. I andra länder finns det hundratals, exempelvis Parmaskinka. Nu har Livsmedelverket en broschyr om hur man kan söka...
En tredjedel av de pollinerande vilda bina i Sverige är hotade. Därmed påverkas matproduktionen och skörden av frukt och bär. Även på andra håll i världen är läget så allvarligt att man börjat forska om robotbin, en...
Sverges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer