Tierps biodlarförening går på offensiven för att locka fler att börja med biodling. Föreningen har hos Jordbruksverket ansökt om ett projektbidrag på 370 000 kronor som man vill använda till utbildning och marknadsföring, skriver UNT.

Tierps biodlarförening går på offensiven för att locka fler att börja med biodling. Föreningen har hos Jordbruksverket ansökt om ett projektbidrag på 370 000 kronor som man vill använda till utbildning och marknadsföring, skriver UNT.
USA´s honungsproduktion har sjunkit med närmare 20% sedan år 1999 då användningen av neonikontinoider godkändes på majs. Källa: European Commission / EPBA, Managing Director, Karl-Rainer Koch. Se även diagrammet sist i...
Se vad som hände när en familj som inte brukade äta ekologisk mat testade att äta 100% ekologiskt. coop.se/ekoeffekten. En vettig reklamfilm för omväxlings skull. COOP borde inte sälja besprutad mat över huvud taget, så...
Pollen och nektar, humlor, honungsbin och alla andra pollinerande insekter. De behövs för att vi ska få några grönsaker, frukt och blommor överhuvudtaget.
Se filmen hus UR (t.o.m. 30 juni 2019).
Sverges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer