– Det surras om fosforfällor som inte setts till/skötts/tömts på ett tiotal år. Är det verkligen så?
Det undrar Yngve Påvall, ordförande för Ålands biodlareförening, i ett brev till landskapsregeringen.
– Det surras om fosforfällor som inte setts till/skötts/tömts på ett tiotal år. Är det verkligen så?
Det undrar Yngve Påvall, ordförande för Ålands biodlareförening, i ett brev till landskapsregeringen.
Lördag 29 augusti samlas mat-, hälso- och miljöintresserade storstadsbor, kockar, forskare och producenter på Matologi – ett event om mat, hälsa och hållbarhet i Norra Latins trädgård mitt i Stockholms city. På Matologi...
Ekonomiska kalkyler, inköp och annonsering. Det var bara en bråkdel av vad som diskuterades på Åsens by vid en träff inför arrangemanget Biets dag den 15 juni.
Läs artikeln hos Smålands-Tidningen.
Massdöden bland bin har slagit hårt mot landets biodlare. Nu har de tröttnat på att slussas mellan olika myndigheter och kräver ett eget biråd, som samordnar resurserna för näringen.
Läs mer hos Livsmedel i fokus.
Sverges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer