Mycket talar för att årets honungsskörd kommer att bli betydligt större än förra sommaren. Dock handlar det inte om något toppår enligt Olle Boman, ordförande i Skellefteå biodlarförening. Läs mer hos Norran.

Mycket talar för att årets honungsskörd kommer att bli betydligt större än förra sommaren. Dock handlar det inte om något toppår enligt Olle Boman, ordförande i Skellefteå biodlarförening. Läs mer hos Norran.
Häromveckan användes hans bovetehonung av den välkände bagaren Sébastien Boudet när han bakade fransk nougat i TV4. Honung som biodlare Tore Forsman först inte vågade sälja för att han tyckte att den inte luktade som...
Jordbrukskemikalieindustrin påstod att förbudet av neonikotinoider skulle orsaka massiva minskningar i skördarna och enorma förluster av arbetstillfällen inom jordbrukssektorn. Och vad blev skördeavkastningen? För...
En björnfamilj har demolerat en husvagn (som används som bihus) och är allmänt närgångna i den lilla byn Borgsjöbyn, i Ånge kommun. – Med tanke på björnarna håller sig nog folk ifrån att vara ute och promenera i skogen...
Sverges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer