Tomas Mörtsell, kommunalråd i Storuman, är minst sagt en politiker med en ”bisyssla”. Häromdagen tvingades han och hustrun Annika färdas 18 mil med hundratals bin lösa i bilen.

Tomas Mörtsell, kommunalråd i Storuman, är minst sagt en politiker med en ”bisyssla”. Häromdagen tvingades han och hustrun Annika färdas 18 mil med hundratals bin lösa i bilen.
I Höganäs äter man sedan länge Christine och Lars Rosenquists hälsosamma honung på mackan. Från i höst finns den på Systembolaget som den ädla drycken mjöd. Under vintern har ett tiotal Yrkesbiodlare runt om i landet...
Utan bin inga äpplen. Skånska biodlare har en självklar plats på Kiviks Musteri under Äppelmarknadshelgen den 29–30 september. Det blir bland annat en honungsbar för de vuxna och biskola och Bamse för de yngre. Läs...
Antalet pollinerande insekter som bin och humlor har minskat dramatiskt världen över. Matproduktionen påverkas men även frukt- och bärskörd i våra trädgårdar. Läs mer hos SVT.
Sverges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer