Bernt Johansson blev både besviken och bestört. Vid det sedvanliga besöket i bigården upptäckte han att vandaler varit framme. – Alla fyra bikupor var omkullvälta, suckar Bernt.

Bernt Johansson blev både besviken och bestört. Vid det sedvanliga besöket i bigården upptäckte han att vandaler varit framme. – Alla fyra bikupor var omkullvälta, suckar Bernt.
Farmen i TV4 från 2015-01-29: Ida Ståhlspets och Örjan Karlsson tar sig an den surrande bikupan för att skörda honung och deras samarbete fungerar väldigt bra tycker dom.
Bli biodlare Läs boken Bin till nytta och nöje
På Maria Antipas balkong bor 20 000 bin som producerar honung och ser till att Östermalms träd mår bra. Läs artikeln hos Mitt i.
Bli biodlare Läs boken Bin till nytta och nöje
Biodlarna i Närke upplever den bästa sommaren på över 20 år. Thomas Dahl, biodlare utanför Odensbacken, är dessutom ordförande i branschorganisationen Biodlingsföretagarna. Se videoklippet hos Nerikes Allehanda. Bli...
Sverges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer