Samarrangemanget mellan biodlare och odlare lockade många besökare till Kvarnarpsområdet. Under söndagen fick de ta del av allt från honungsslungning till gröngödsling, skriver Smålands-Tidningen.

Samarrangemanget mellan biodlare och odlare lockade många besökare till Kvarnarpsområdet. Under söndagen fick de ta del av allt från honungsslungning till gröngödsling, skriver Smålands-Tidningen.
Biodlaren Tim Brod, diskuterar värdet av kvalitetshonung och vikten av att bevara vår relation med honungsbin.
Bli biodlare Läs boken Bin till nytta och nöje
I industriområdet Tornby i Linköping pågår ett projekt där man föder upp humlor. Nu är de första redo att ge sig ut i växtodlingar och pollinera. Läs mer hos SVT.
Bli biodlare Läs boken Bin till nytta och nöje
Trenden är tydlig. Allt fler biodlare väljer att själva framställa sin honung och sälja den lokalt. Honungsgården från Lund är ett exempel.
Läs mer hos Sydsvenskan.
Bli biodlare Läs boken Bin till nytta och nöje
Sverges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer