I alla år som Ebbe Svahn beställt bidrottningar, har de kommit fram med posten dagen efter. Med Postnord tog det sju dagar innan hon dök upp. Ytterligare en är fortfarande på vift, skriver Vetlanda-Posten.

I alla år som Ebbe Svahn beställt bidrottningar, har de kommit fram med posten dagen efter. Med Postnord tog det sju dagar innan hon dök upp. Ytterligare en är fortfarande på vift, skriver Vetlanda-Posten.
Lördag 29 augusti samlas mat-, hälso- och miljöintresserade storstadsbor, kockar, forskare och producenter på Matologi – ett event om mat, hälsa och hållbarhet i Norra Latins trädgård mitt i Stockholms city. På Matologi...
Vart nionde år sår och skördar lantbrukare Anders Persson den gula rapsblomman som kanske mer än något annat symboliserar det skånska landskapet. Anders Persson berättar att han och biodlarna är lika beroende av...
Biodlarna/SBR förväntar sig att Sverige ställer sig bakom EU-kommissionens förslag att förbjuda neonikotinoider för användning inom växtodlingen utomhus. Läs pressmeddelandet från Biodlarna.
Sverges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer