Lagom till sommaren kommer biodlaren Jill Müller att sätta upp minst två bikupor på C4-shoppings tak. Honungen kommer hon sedan att sälja på Café Hannott vid gallerian. Läs mer hos Lokaltidningen.

Lagom till sommaren kommer biodlaren Jill Müller att sätta upp minst två bikupor på C4-shoppings tak. Honungen kommer hon sedan att sälja på Café Hannott vid gallerian. Läs mer hos Lokaltidningen.
Kanadensarna i provinsen Ontario sneglar på EU:s förbud mot neonikotinoider och vill införa restriktioner i användningen.
Läs mer hos ATL.
De senaste fyra åren har antalet biodlare i och kring Uppsala ökat. Agneta Näslund i Långhundra är en av nästan 450 personer i Uppsala län som odlar bin. Hemma på hennes tomt står flera bikupor, men denna lite kyliga...
Utan bin inga äpplen. Skånska biodlare har en självklar plats på Kiviks Musteri under Äppelmarknadshelgen den 29–30 september. Det blir bland annat en honungsbar för de vuxna och biskola och Bamse för de yngre. Läs...
Sverges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer