Lagom till sommaren kommer biodlaren Jill Müller att sätta upp minst två bikupor på C4-shoppings tak. Honungen kommer hon sedan att sälja på Café Hannott vid gallerian. Läs mer hos Lokaltidningen.

Lagom till sommaren kommer biodlaren Jill Müller att sätta upp minst två bikupor på C4-shoppings tak. Honungen kommer hon sedan att sälja på Café Hannott vid gallerian. Läs mer hos Lokaltidningen.
Levande naturkunskap när den är som bäst. När Jan-Erik Jansson gick pension fick han lite tid över. Den valde han att lägga på sina älskade bin och sitt barnbarns klass på Fritunaskolan. Nu skördar man frukterna av det...
Professor Ingemar Fries tycker att forskarna bakom den aktuella studien lägger alltför stor skuld på honungsbin.
Läs artikeln hos Sveriges Radio.
Bli biodlare Läs boken Bin till nytta och nöje
Märkning med GMO-fritt ökar i europeiska länder – men till skillnad från USA, kräver EU-lagstiftningen alla livsmedel som innehåller GMO över gränsvärden att märkas. Så finns det verkligen ett behov av GMO...
Sverges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer