Biodlarna har aldrig varit så många i Nacka och Värmdö som nu. Deras 100 000-tals nektarsamlare ger inte bara honung, utan ger mer frukt i trädgården och skapar ett socialt liv i Wermdö skepplags biodlareförening.

Biodlarna har aldrig varit så många i Nacka och Värmdö som nu. Deras 100 000-tals nektarsamlare ger inte bara honung, utan ger mer frukt i trädgården och skapar ett socialt liv i Wermdö skepplags biodlareförening.
Göinge biodlarförening firar på fredagen 90-årskalas i Stenhuset i Östanå.
Läs mer hos Norra Skåne.
Jordbrukskemikalieindustrin påstod att förbudet av neonikotinoider skulle orsaka massiva minskningar i skördarna och enorma förluster av arbetstillfällen inom jordbrukssektorn. Och vad blev skördeavkastningen? För...
Jordbruksverket har låtit ett antal gårdar testa olika metoder för att gynna nyttodjur och pollinerare på sina gårdar. Nu finns förslag som tagits fram för växthus, tunnlar och frilandsodling av grönsaker och bär...
Sverges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer