Efter snart tre decennier som biodlare har Bernt Sköld i Borrebo samlat på sig en hel del kunskap som han gärna delar med sig av till nya entusiaster.– Det är viktigt att man har en fadder när man börjar med biodling. Läs mer hos VN.se.

Efter snart tre decennier som biodlare har Bernt Sköld i Borrebo samlat på sig en hel del kunskap som han gärna delar med sig av till nya entusiaster.– Det är viktigt att man har en fadder när man börjar med biodling. Läs mer hos VN.se.
Sveriges Biodlares Riksförbund (SBR/Biodlarna) ökar i medlemsantal för sjunde året i rad. I början av juni var det 11 110 medlemmar. Marita Delvert, ordförande i Biodlarna, tycker det är bra att fler väljer att bli...
Kemisk besprutning, angrepp från kvalster och hög ålder fick antalet biodlare att minska under en period, men sedan några år tillbaka ökar intresset för varje år. Läs mer hos Gästriklands Tidning.
En tung säsong fick en fin avslutning. Den välkände biodlaren Lennart ”Daggen” Ohlsson kan stoltsera med Skånes bästa honung, skriver Norra Skåne.
Sverges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer