ALLT OM BIODLING
NewsVoice

Ät naturlig mat utan skadliga tillsatser

Att utsättas för en cocktail av kemikalier i maten är betydligt mer riskfyllt än när det handlar om en i taget. Det slår en ny dansk studie fast. Professor Kristian Syberg vid Roskilde Universitet menar att detta måste tas med vid riskanalysen och att de godkända kemikalienivåerna behöver sänkas.

Läs artikeln hos NewsVoice.

Läs även I tysthet förgiftas vi allt mer.

Honungsetiketter / Honungsetikett Honungsetikett / honungsetiketter Svensk Honung Etikett Honungsbroschyr - Honung broschyr

ALLT OM BIODLING

Sverges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.

ALLT OM BIODLING

Sveriges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.

ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.   Läs mer

error: