Fel pollensort, fel ursprungsområde eller tillsatt socker i honung är vanliga bedrägerier enligt en ny rapport från EU-kommissionen.
Läs mer hos Livsmedelsverket samt rapporten från EU-kommisionen.
Fel pollensort, fel ursprungsområde eller tillsatt socker i honung är vanliga bedrägerier enligt en ny rapport från EU-kommissionen.
Läs mer hos Livsmedelsverket samt rapporten från EU-kommisionen.
I Höganäs äter man sedan länge Christine och Lars Rosenquists hälsosamma honung på mackan. Från i höst finns den på Systembolaget som den ädla drycken mjöd. Under vintern har ett tiotal Yrkesbiodlare runt om i landet...
Miljondrömmen kring upptäckten av nya mjölksyrabakterier var på väg att glida dem ur händerna. Nu utvecklar de en salva som ska förverkliga deras dröm. Det här är berättelsen om honungsforskarna Alejandra Vasquez och...
Det är inte bara människor som väljer att stanna hemma när det är kallt ute. Det gör även bina. Och när de inte är ute och letar mat stannar honungsproduktionen. − Bina behöver en allsidig kost, säger biodlaren Fernando...
Sveriges bästa sajt om biodling. Här finns all nödvändig information och inspiration för att du ska kunna utvecklas som biodlare. Följ eller kontakta oss för synpunkter eller önskemål.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Cookie Policy (EU). Kontakta oss.
Sveriges bästa sajt om biodling. Här finns all nödvändig information och inspiration för att du ska kunna utvecklas som biodlare. Följ eller kontakta oss för synpunkter eller önskemål.