Lär dig smaksätta honung på olika sätt, med respekt för honungens egen kvalitet. Kursledare är Birgitta Augustesen, biodlare sedan 2003. Hon driver företaget Stavtorps Honung & Musteri.
Du kanske också gillar
Sjukdom dödar hela bisamhällen
Ett utbrott av den allvarliga bisjukdomen Amerikansk yngelröta har konstaterats i Västmanland. Sjukdomen är mycket smittsam och biodlare kontaktas nu för att få stopp på spridningen. Läs artikeln hos vlt. Bli biodlare...
Biodling som verktyg för integration
I Valdemarsvik har man genom ett biodlarprojekt för asylsökande försökt att göra integrationsprocessen lite intressantare. – Det man gör med händerna brukar ofta sätta sig, så även med svenskan, säger...
Gigantisk sandlåda ska rädda unika sandbin på Öland
Ett sex hektar stort paradis för bin håller på att färdigställas på mellersta Öland. Genom att återskapa den typen av natur som fanns förr i tiden är tanken att ovanliga arter av sandbin ska få en plats att leva och...
- Biodling
- Bli biodlare
- Biodlingskalender
- Filmer om biodling
- Bisamhälle
- Praktisk biodling
- Biredskap
- Bikupa
- Kuptillbehör
- Honungshantering
- Vaxhantering
- Bihälsa
- Hitta lokala biodlare
- Biodlingsreportage
- Nyheter
- Länkar
- Ordlista för biodling
- Bok om biodling
- Blommor & bin
- Säljmaterial
- Allt om honung
Det senaste
ALLT OM BIODLING
Sveriges bästa sajt om biodling. Här finns all nödvändig information och inspiration för att du ska kunna utvecklas som biodlare. Följ eller kontakta oss för synpunkter eller önskemål.