Vilka matprodukter är specifika för Sveriges olika regioner? Vilka är våra traditionella matråvaror? Hur kan olika platsers attraktionskraft stärkas av att produkter därifrån har beteckningar som är skyddade av EU? Jordbruksverket lanserar nu en webbaserad kunskapsbank, Smaka Sverige, som har svaren.
Du kanske också gillar
Bra honungsår kan ge baksmälla
Tidig vår och högsommarvärme som håller i sig – det är receptet för en riktigt bra honungsskörd. Många av landets biodlare upplever en av de bästa säsongerna på länge. Läs mer hos SvD Näringsliv. Bli biodlare Läs...
64 visningar
Fem avläggare från ett modersamhälle del 1
Lars Höglund, Härnösand visar hur han gör tio avläggare från två modersamhällen.’
Bli biodlare Läs boken Bin till nytta och nöje
53 visningar
På önskelistan: Bikupor i Perennparken
Bikupor skulle göra den praktfulla Perennparken ännu finare. Det tycker en kvinna i Skärholmen, som fick idén när hon “avnjöt en skön stund” i parken. Läs mer hos Mitt i. Bli biodlare Läs boken Bin till...
67 visningar
- Biodling
- Bli biodlare
- Biodlingskalender
- Filmer om biodling
- Bisamhälle
- Praktisk biodling
- Biredskap
- Bikupa
- Kuptillbehör
- Honungshantering
- Vaxhantering
- Bihälsa
- Hitta lokala biodlare
- Biodlingsreportage
- Nyheter
- Länkar
- Ordlista för biodling
- Bok om biodling
- Blommor & bin
- Säljmaterial
- Allt om honung
Det senaste
ALLT OM BIODLING
Sveriges bästa sajt om biodling. Här finns all nödvändig information och inspiration för att du ska kunna utvecklas som biodlare. Följ eller kontakta oss för synpunkter eller önskemål.