Blåklint

Biväxter - Blåklint (Cyanus segetum)
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Blåklint (Cyanus segetum) används till behandling av hudåkommor, kosmetik, ögonirritationer, bläck, färg till akvarellmålning mm.

Värde som biväxt

Nektar: 2
Pollen: 2
Honungsdagg: 0

Blomningstid

juni, juli, augusti, september

Mer information

Wikipedia
Den virtuella floran

Filmer om biodling


Läs mer om biodling