Bzzz, låter det på taket på Magasinsgatan i Göteborg. Biodling pågår. Och slutprodukten, honungen, kan avnjutas på de lokala restaurangerna.
Du kanske också gillar
Hans ser många vinnare med ökad pollinering
Sedan odlingen av klöverfrön startade för sju år sedan satsar Hans Eriksson målmedvetet på att öka antalet pollinerande insekter. – Såväl lantbrukare som biodlare och hela samhället tjänar på detta, säger han. Läs mer...
Honungsskörden kan bli bra
Årets honungsskörd såg ut att bli dålig i början av sommaren, men under sensommaren vände det och det ser ut att bli en del honung för biodlarna ändå, säger biodlare Olle Bohman i Skelleftehamn. Lyssna hos Sveriges...
Ny bok om honung med recept och tips
I den nya boken Honung finns lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Boken innehåller också information om våra svenska honungssorter, bivax, pollen och propolis samt tips för hälsa och...
- Biodling
- Bli biodlare
- Biodlingskalender
- Filmer om biodling
- Bisamhälle
- Praktisk biodling
- Biredskap
- Bikupa
- Kuptillbehör
- Honungshantering
- Vaxhantering
- Bihälsa
- Hitta lokala biodlare
- Biodlingsreportage
- Nyheter
- Länkar
- Ordlista för biodling
- Bok om biodling
- Blommor & bin
- Säljmaterial
- Allt om honung
Det senaste
ALLT OM BIODLING
Sveriges bästa sajt om biodling. Här finns all nödvändig information och inspiration för att du ska kunna utvecklas som biodlare. Följ eller kontakta oss för synpunkter eller önskemål.